De leukste kinderfeestjes in Zeeland

Een te gek kinderfeestje organiseer je bij Outdoor Elements op de Oesterdam in Zeeland! Wij bieden diverse indoor en outdoor activiteiten aan, al vanaf € 7,50 per persoon! De dag afsluiten met wat lekkers te eten? Ook dat is mogelijk met onze horeca arrangementen. Bekijk hieronder alvast een aantal mogelijke kinderfeestjes en reserveer vandaag nog of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Outdoor Elements bevindt zich op het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam. Dit terrein ligt midden in de Oesterdam op de Speelmansplaten en levert dus een uniek plaatje op. Met meer dan 10 jaar ervaring, onze diversiteit aan activiteiten voor ieder budget én de unieke locatie is Outdoor Elements ideaal als locatie voor een kinderfeestje!

Ons team bestaat uit enthousiaste instructeurs en medewerkers die met jarenlange ervaring en veel enthousiasme kinderfeestjes begeleiden. Al onze medewerkers hebben affiniteit met sport/bewegen of een leisure achtergrond. Outdoor Elements ligt midden op de Oesterdam en is omgeven door water.


Stel jouw eigen kinderfeestje samen

Wil je liever eerst de mogelijkheden met ons doornemen of een op maat kinderfeestje samenstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak zodat we onder het genot van een kopje koffie jouw wensen kunnen doornemen.