Vrijgezellenfeest idee

Voordat iemand gaat trouwen is een vrijgezellenfeest natuurlijk wel een must. Een speciale dage voor de aanstaande bruid of bruidegom omringd door vrienden en met elkaar iets leuks beleven. Er zijn genoeg vrijgezellenfeest ideeën, maar het is altijd verstandig om op een aantal dingen te letten. Zoals wie gaan er mee en kent iedereen elkaar? Natuurlijk gaat ook de voorkeur uit naar originele vrijgezellenfeesten en gelukkig hebben we die bij Outdoor Elements genoeg. Op onze locatie aan het water op het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam vind je meer dan 50 vrijgezellenfeest ideeën. Door de unieke ligging midden in de Oesterdam op de Speelmansplaten, vlakbij Tholen en Bergen op Zoom kun je het ook nog combineren met een avond stappen of je kiest ervoor om alle activiteiten op één locatie te houden.

Vrijgezellenfeestje ideeën voor ieder budget

Ideeën voor een vrijgezellenfeest zijn er hier dus genoeg en daarnaast heb je hier de vrijheid om de dagindeling helemaal zelf samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één activiteit, voor meerdere activiteiten, voor een arrangement of zelfs voor meerderde dagen. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor ieder budget. Door onze uitgebreide faciliteiten is het mogelijk om ook te kiezen voor een horeca deal of een overnachting. Bij Outdoor Elements kun je het hele vrijgezellenuitje op maat samenstellen en als je er zelf niet uitkomt, denken we graag met je mee. Met onze zeer ruime ervaring op het gebied van outdoor activiteiten kunnen we aardig inschatten welke activiteit bij een bepaalde groep past. Voor ons is het net zo belangrijk als voor jullie dat het een geslaagd en origineel vrijgezellenfeestje wordt.

Tal van mogelijkheden voor een origineel vrijgezellenfeestje

Natuurlijk kunnen we hier niet alle ideeën voor een vrijgezellenfeest opnoemen, maar slechts een paar mogelijkheden laten zien. Een leuk vrijgezellenfeest idee is bijvoorbeeld om met zijn allen te gaan buggy rijden. Een rit die aardig op de lachspieren werkt als je allerlei obstakels tegenkomt. Paintball is natuurlijk altijd spannend en leuk, zeker op onze originele paintballterreinen. Maar je kunt natuurlijk ook voor onze shooting special gaan. Allemaal leuke activiteiten waarbij het ijs onderling snel gebroken is als jullie elkaar niet allemaal even goed kennen. Een ander leuk vrijgezellenfeest idee is om voor de Go Active arrangementen te gaan. Dit is een combinatie van meerdere activiteiten in verschillende prijsklassen. Soms zijn hierbij ook leuke aanbiedingen voor de vrijgezellen, waardoor er weer meer geld in de vrijgezellenpot overblijft voor wat anders. Neem gewoon eens kijkje bij alle mogelijkheden en laat je verrassen door het ruime aanbod. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag om een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

Bekijk alle activiteiten