Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Op zoek naar activiteiten voor een vrijgezellenfeest met de vrouwen? Outdoor Elements heeft diverse activiteiten en arrangementen speciaal gericht op vrouwen. Paintballen, RIB varen op de Oosterschelde of Buggy rijden over Tholen en Bergen op Zoom. Ook bieden we complete GO Active arrangementen met daarin verschillende activiteiten voor een leuke prijs. Om de dag compleet te maken is het mogelijk de activiteit of het arrangement te combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of BBQ via onze horeca arrangementen.

Outdoor Elements bevindt zich op het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam. Dit terrein ligt midden in de Oesterdam op de Speelmansplaten en levert dus een uniek plaatje op. Met meer dan 10 jaar ervaring, onze diversiteit aan activiteiten voor ieder budget én de unieke locatie is Outdoor Elements ideaal als locatie voor een vrijgezellenfeest!

Ons team bestaat uit enthousiaste instructeurs en medewerkers die met jarenlange ervaring en veel enthousiasme vrijgezellenfeesten begeleiden. Al onze medewerkers hebben affiniteit met sport/bewegen of een leisure achtergrond. Outdoor Elements ligt midden op de Oesterdam en is omgeven door water.


Stel jouw eigen arrangement samen

Wil je liever eerst de mogelijkheden met ons doornemen of een op maat gemaakt arrangement voor jouw vrijgezellenfeest samenstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak zodat we onder het genot van een kopje koffie je wensen kunnen doornemen.