Vrijgezellenfeest Vrouwen

Een unieke locatie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeestje voor vrouwen

Als er een vriendin gaat trouwen, is het eigenlijk wel een traditie dat de vriendinnen een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren. Net zoals bij mannen worden de dames in het zonnetje gezet zo vlak voor hun aanstaande huwelijk en probeert men er een spectaculaire dag van te maken. Bij Outdoor Elements is het niet zo moeilijk om een bijzonder vrijgezellenfeest voor vrouwen te organiseren, we hebben zoveel mogelijkheden dat er voor iedere aanstaande bruid wel een passende vrijgezellendag voor vrouwen samen te stellen is. Ook voor andere gelegenheden, zoals iemand die veertig wordt of vrouwen die gewoon iets leuks met elkaar willen doen, is er keus genoeg. Toch komt er bij een vrijgezellenfeest voor vrouwen nog een andere factor om de hoek kijken. Vaak bestaat de groep uit vriendinnen, (schoon)zussen of andere vrouwelijke connecties van de aanstaande bruid. Soms kent niet iedereen elkaar even goed en met de activiteiten van Outdoor Elements is het ijs snel gebroken. Als je met elkaar ontzettend kunt lachen tijdens het vrijgezellenfeestje voor vrouwen vindt iedereen elkaar al snel leuk. Dat komt de sfeer in de groep zeker ten goede hierdoor wordt de dag voor de hoofdpersoon alleen maar leuker.

Een vrijgezellendag op maat

Een vrijgezellenfeest voor dames kan op verschillende manier gevierd worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één activiteit of je kunt voor een op maat gemaakt arrangement kiezen eventueel inclusief horeca arrangementen. Al naar gelang de samenstelling van de groep van het vrijgezellenfeestje voor dames kunnen er passende activiteiten gekozen worden. De Go Active arrangementen zijn een samenstelling van meerdere activiteiten en je kiest dan de activiteiten waarvan je denkt dat die in de smaak vallen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om er een leuke dag van te maken voor ieder budget. Onze locatie draagt zeker bij aan de beleving van de vrijgezellenfeestjes voor vrouwen. Outdoor Elements ligt omringd door water midden in de Oesterdam op de Speelmansplaten, vlakbij Tholen en Bergen op Zoom. Een schitterende omgeving met veel mogelijkheden.

Mogelijkheden voor iedere groepssamenstelling

Om de vrijgezellendag extra speciaal te maken, kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Ladies Adventure in combinatie met een wijnproeverij. Maar je kunt ook een van de deelnemers worden van ons eigen Expeditie Robinson spel en kijken welk team de meeste munten kan verzamelen. De uithoudingsproef, de stormbaan en de verschillende breinbrekers zal het beste in jullie boven halen. Ook het buggy rijden is een echte aanrader voor de lachspieren tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Nadat de instructeur de veiligheidsregels heeft uitgelegd, kun je jouw rijvaardigheden laten zien tijdens de tocht vol obstakels. Hilarisch is ook de ‘Ik houd van Zeeland’ quiz of met elkaar een vlot bouwen. Maar als je liever paintball art wilt spelen of olifantjes wilt beschilderen, dan kan dat natuurlijk ook. Dat is het voordeel van een vrijgezellendag vieren bij Outdoor Elements, er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedere groep wel een onvergetelijke dag te beleven valt.

Bekijk de mogelijkheden