Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten creëren unieke herinneringen. Dit soort dagen die voor de aanstaande bruidegom of bruid worden georganiseerd als afsluiting van de ‘vrijgezellentijd’ zijn altijd leuk. Vaak wordt dit door de vrienden van de vrijgezel georganiseerd en dit levert soms een gemêleerd gezelschap op. Het kan ook gebeuren dat niet iedereen elkaar even goed kent, maar met een goed gekozen vrijgezellenuitje is het ijs zo gebroken. Bij Outdoor Elements kun je kiezen uit een groot aantal opties. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een vrijgezellendag en voor ieder budget. Het is ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen voor het vrijgezellenfeestje, dan weet je zeker dat de vrijgezel én jullie een geweldige belevenis zullen hebben.

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Outdoor Elements ligt op een schitterende locatie. Deze prachtige plek is vlak bij Tholen en Bergen op Zoom en is gelegen midden in de Oesterdam op de Speelmansplaten. Juist deze bijzondere locatie maakt het extra leuk om unieke belevenissen te creëren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Er is veel water in de buurt, wat ons in staat stelt om zowel spannende avonturen en uitdagingen aan te gaan op of bij het water als op het land. We hebben dus alle ingrediënten om er een onvergetelijk vrijgezellenfeestje van te maken. Dat is namelijk ook een voordeel van Outdoor Elements, bij ons kun je indien gewenst de hele vrijgezellendag door brengen op de locatie, we hebben genoeg ideeën voor een vrijgezellenfeest om er een dagvullend programma van te maken. Er zijn de meest uiteenlopende binnen-en buitenactiviteiten. Ook wat betreft de horecamogelijkheden kun je bij ons alle kanten op. Een hapje of drankje tussendoor of bijvoorbeeld ter afsluiting van een geweldige dag met een barbecue.

Spektakel, uitdaging, spanning en humor voeren de boventoon

Voor vrijgezellenfeestjes is het ook leuk om te kiezen voor de Go Active arrangementen, je maakt dan een combinatie van meerdere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het spectaculaire RIB varen, een activiteit om nooit meer te vergeten. Paintball spelen op onze speciale terreinen is spannender dan ooit en het buggy rijden is niet alleen leuk, maar ook een aanslag op de lachspieren. In hoeverre blijkt jouw rijstijl bestand tegen de verschillende obstakels? Natuurlijk staat veiligheid bij alle onderdelen voorop, bij elk onderdeel worden eerst de veiligheidsinstructies en regels uitgelegd. Een andere optie is om met de aanstaande bruid of bruidegom Expeditie Robinson te spelen, the Battle of the Fittest of een speciale Ladies Adventure. Met al onze mogelijkheden kun je de perfecte vrijgezellenfeestjes samenstellen. En als je er niet uitkomt, we helpen je graag.

Maak een afspraak om de perfecte vrijgezellenfeest samen te stellen