Teamuitje Zeeland

Teambuilding is hot en dat is niet voor niets. Er worden nu eenmaal betere resultaten behaald op het werk als collega’s op een prettige manier met elkaar verbonden zijn. De onderlinge band wordt versterkt als collega’s elkaar in een informele setting beter leren kennen en als er ook eens flink met elkaar gelachen wordt. Bij Outdoor Elements hebben we alle mogelijkheden om het beste uit een teamuitje te halen. Onze teambuilding activiteiten zorgen voor uitdaging, spanning, humor, sensatie, gezelligheid en humor. Perfecte ingrediënten om er een doeltreffend teamuitje in Zeeland van te maken. Outdoor Elements ligt op een unieke locatie op het terrein van Waterrijk Oesterdam, vlakbij Bergen op Zoom en Tholen. Wij kunnen compleet verzorgde arrangementen voor teamuitjes in Zeeland aanbieden, eventueel inclusief vervoer.

Voor alle seizoenen zijn er mogelijkheden

Het voordeel van Outdoor Elements is onze compleetheid, behalve dat je de keus hebt uit meer dan 50 activiteiten is het ook mogelijk om deze activiteiten te combineren met onze horeca arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld de dag compleet maken met een break-out sessie, een lunchbuffet of een heerlijke BBQ en als je wilt kun je het teamuitje in Zeeland ook nog met een dag verlengen door te blijven slapen in onze villa’s. Natuurlijk kunnen we ook een pakket op maat voor je samenstellen, onze ruim 15 jaar ervaring in deze branche zorgt dat we precies weten wat de meest doelgerichte keuzes zijn. We hebben ook standaard arrangementen, zoals de Go Active en TeamBattle, leuke opties om de teamsfeer en de saamhorigheid er eens goed in te krijgen. Er zijn maar weinig mogelijkheden voor teamuitjes in Zeeland waar je door de fraaie omgeving alles voorhanden hebt. Outdoor Elements heeft dat wel, wij zijn omringd met water, hebben prachtige outdoor terreinen en indien de weersomstandigheden minder zijn, hebben we ook nog verschillende indoor mogelijkheden.

Mogelijkheden voor teamuitjes in Zeeland

Altijd leuk voor de teambuilding is het RIB varen culinair. Dit is een spectaculaire vaartocht met een proeverij en rondleiding bij de Oesterij. Zo krijgt iedereen ook gelijk iets van onze Zeeuwse cultuur mee. Het buggy rijden is een flinke uitdaging voor ieder team. Ook al kun je nog zo goed rijden, op een onverharde weg met obstakels zorgen je rijvaardigheden toch vaak voor de nodige hilariteit. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mini-zeskamp, een vatenparcours, banaanvaren of een van de andere vele mogelijkheden. Je bepaalt zelf of je kiest voor één activiteit, meerdere activiteiten of een compleet pakket. Zo is er voor ieder budget een leuk teamuitje in Zeeland te vinden.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken