Teamuitje

De origineelste teamuitjes bij Outdoor Elements

Begint het bij jou ook al te kriebelen als jouw collega voorstelt om een teamuitje te organiseren? En wordt het uiteindelijk altijd een saaie barbecue in de tuin van de baas? Een teamuitje heeft veel potentie die vaak niet benut wordt. Men weet niet waar gezocht moet worden naar een activiteit die binnen het budget valt, of er zijn simpelweg te weinig leuke ideeën waaruit gekozen kan worden. Dankzij Outdoor Elements wordt het niet alleen makkelijk, ook heel leuk om originele teamuitjes uit te kiezen. Bovendien variëren deze activiteiten van ontspanning tot actie, en is er voor elk budget iets leuks te vinden.

Het nut van een uitje

Een bedrijfsuitje kan meer positiviteit opleveren dan slechts een gezellig middagje met collega's. Afhankelijk van de activiteit, worden mensen op elkaar aangewezen om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een escape room, waarbij iedereen op elkaar zal moeten vertrouwen en mee moet werken aan de oplossing. Deze teambuilding werkt vaak weer terug tot op de werkvloer, waar men in een goede (of zelfs betere) sfeer met elkaar samenwerkt. Bovendien is het uitje een handige en leuke manier voor nieuwe werknemers om op een informele manier kennis te maken met andere collega's.

Een breed assortiment aan activiteiten

Outdoor Elements biedt verschillende activiteiten aan voor jong en oud. Doordat er keuze is uit meer dan vijftig uitjes, kan een origineel teamuitje samen worden gesteld dat past bij de wensen van het team. Denk hierbij aan de soort activiteit, maar ook aan de duur, de ligging, en de prijs. Outdoor Elements biedt verschillende arrangementen die kunnen bestaan uit één of meerdere dagdelen, afhankelijk van jouw wensen. Er zijn echter ook veel losse activiteiten te boeken. Hierbij kan gedacht worden aan een stormbaan, paintballen, waterfietsen of een wijnproeverij. Ook deze activiteiten kunnen afgesteld worden op jouw team. Komen jullie met een grote groep, of juist met een paar personen? Hoe lang zou het uitje moeten duren? En welke onderdelen binnen een activiteit, zoals bij de stormbaan, zouden jullie het liefst willen doen? Hierdoor komt een uitje tot stand dat geheel is afgestemd op de wensen van het team: de formule voor een zeer geslaagde activiteit waar zeker over nagepraat zal worden!

Waarom kiezen voor Outdoor Elements

Outdoor Elements biedt nog meer veel naast een grote keuze aan teamuitjes. Wij hebben al meer dan tien jaar professionele ervaring met het organiseren deze activiteiten. Hierdoor ben je verzekerd van zeer goede service en de mogelijkheid tot een op maat gemaakt arrangement. Bovendien zorgt Outdoor Elements voor extra mogelijkheden bij het boeken van een activiteit. Misschien wil je wel een vergadering combineren met een leuk teamuitje, of wil je overnachten in een van de villa's? Vooral voor teams die niet in de buurt van Tholen en Bergen op Zoom wonen is het een geweldige ervaring om naast een activiteit ook de unieke natuur in dit gebied te verkennen. Dus, dus wat ga jij doen bij het volgende teamuitje?

Bekijk alle arrangementen