Teambuilding

Voor een bedrijf is een goede werksfeer essentieel en leuke bedrijfsuitjes werken hier zeker aan mee. Met elkaar een bijzondere ervaring delen in een unieke entourage is vaak een onvergetelijke gebeurtenis met alle positieve gevolgen van dien. Tijdens een teamuitje wordt het ‘wij-gevoel’ vaak enorm gestimuleerd en dat is positief voor de samenwerking in het bedrijf. Natuurlijk is het ook nog eens extra leuk als iedereen die meegaat op het teambuilding uitje ook nog eens een geweldige dag heeft, maar teambuilding is zeker een bijkomend voordeel als men kiest voor een actief bedrijfsuitje. Bij Outdoor Elements ben je eigenlijk wel van verzekerd van het stimuleren van de teamgeest. Er zijn zoveel leuke activiteiten te ondernemen op een schitterende locatie dat iedereen zich hier voor 100% kan inzetten, maar er ook van kan genieten.

Teambuilding op een unieke locatie

Outdoor Elements ligt op de Speelmansplaten midden in de Oesterdam. We zijn omgeven door water, wat tal van uitdagende mogelijkheden biedt. Onze unieke locatie ligt vlakbij Tholen en Bergen op Zoom. Bij Outdoor Elements kunt u terecht voor verschillende opties. Natuurlijk is er een ruime keuze uit de activiteiten, maar je kunt bij ons ook vergaderen, dineren of een combinatie maken. Zelfs overnachten in de villa’s behoort tot de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers kunnen samen met jou een op maat gemaakt arrangement samenstellen, met een divers aanbod aan activiteiten voor ieder budget. Met ruim tien jaar ervaring kunnen zij adviseren in de juiste keuze om een optimale belevenis ervan te maken. Je kunt bijvoorbeeld een vergadering combineren met een activiteit en afsluiten met een BBQ of alleen de teambuilding activiteiten doen met een lunchbuffet.

Welke teambuilding activiteit past bij jou?

Het voordeel van een teambuilding activiteit is dat de deelnemers leren samenwerken. Daarnaast kunnen ze met elkaar plezier beleven, zonder de stress van de werkvloer. Het onderling vertrouwen wordt versterkt en het eigen zelfvertrouwen wordt vergroot. Maar teambuilding uitjes zijn over het algemeen vooral erg leuk en wat bevordert meer de onderlinge sfeer als eens een keer lekker met elkaar lachen? Tijdens de buggy tocht is die kans zeker aanwezig, want wie heeft er geen problemen met de obstakels op de weg? Ook de spectaculaire RIB experience zorgt voor sensatie en heel veel lol. Tijdens de paintball kunnen de strategische kwaliteiten worden getoond, maar zeker ook de teamgeest. Deze activiteit zorgt voor een gezonde spanning en heel veel pret. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden bij Outdoor Elements. Wie had er bijvoorbeeld verwacht om ooit nog eens met zijn collega’s in Expeditie Robinson te zitten? Bekijk gewoon eens de talrijke mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte op maat.

Neem contact met ons op