Personeelsuitje

Originele personeelsuitjes op maat

Tijdens een bedrijfsuitje is het een perfect moment om de teambuilding te stimuleren. Iedereen is ontspannen en er is geen stress van de werkvloer. Dit is het ideale moment om de band tussen het personeel te verstevigen en een origineel personeelsuitje werkt hier zeker aan mee. Tijdens het personeelsuitje kunnen de collega’s met elkaar ontspannen, lachen en voor elkaar strijden, dat komt de teamgeest zeker ten goede. Bij Outdoor Elements hebben we tal van mogelijkheden die geschikt zijn voor originele personeelsuitjes en deze activiteiten worden gehouden op een unieke locatie op de Speelmansplaten, omringd door water. Deze locatie ligt midden in de Oesterdam, vlakbij Tholen en Bergen op Zoom.

Verschillende mogelijkheden voor leuke en doeltreffende personeelsuitjes

Behalve leuke personeelsuitjes heb je bij Outdoor Elements nog meer mogelijkheden om er een geslaagde dag of zelfs meerdere dagen van te maken. Je kunt bijvoorbeeld één of meerdere activiteiten combineren met een vergadering. Je zult zien dat iedereen een stuk positiever in de vergadering staat als ze net ontzettend gelachen hebben met één van de activiteiten. Er bestaat ook de mogelijkheid om te overnachten in de villa’s. Daarnaast hebben we natuurlijk verschillende mogelijkheden op het gebied van horeca arrangementen. Indien gewenst kan een arrangement volledig op maat samengesteld worden, zodat het precies past bij het budget en het doel van personeelsuitje. Met meer dan 10 jaar ervaring en ons grote aanbod aan activiteiten komen we er altijd uit. Een leuk personeelsuitje moet natuurlijk vooral voor het personeel een onvergetelijke beleving zijn, maar met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan om er ook een positief en effectief personeelsuitje van te maken.

Actie, strategie, spanning en spektakel, maar vooral een hoge fun factor

Bij Outdoor Elements hebben we verschillende mogelijkheden voor leuke personeelsuitjes. Zo hebben we bijvoorbeeld onze RIB Experience. Ervaar de extreme krachten op de rib en geniet met volle teugen van de spectaculaire tocht die de ervaren schipper maakt. Natuurlijk staat veiligheid voorop, maar de fun factor is ook zeer hoog. Een andere leuke ervaring is het buggy rijden. Na de veiligheidsinstructies kun je zelf bewijzen hoe hoog je rijvaardigheden zijn als de instructeur je meeneemt op een leuke tocht vol obstakels. Paintballen blijft altijd leuk. Op onze speciale paintbalvelden op onze bijzondere locatie giert de adrenaline door je lijf tijdens het actiespel. Natuurlijk kun je hier je strategische kwaliteiten laten zien en vooral ook de teamgeest. Behalve deze voorbeelden zijn er nog veel meer mogelijkheden om er een spectaculair en leuk personeelsuitje of groepsuitje van te maken. Bijvoorbeeld met het nieuwe archery tag, peddeltochten, survivallen, vlotten bouwen of een van de andere activiteiten. Gecombineerd met een BBQ of een uitgebreid diner, het kan allemaal bij Outdoor Elements.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden