• Kinderfeestje Outdoor Elements

Kinderfeestje Jongens

Als je kind binnenkort jarig is, ben je vaak op zoek naar leuke mogelijkheden voor een kinderfeest en misschien wil je wel een leuk actief kinderfeestje. Bijvoorbeeld voor een aantal stoere jongens of stoere meisjes die het leuk vinden om wat uitdagingen aan te gaan tijdens het kinderfeest. Outdoor Elements heeft genoeg mogelijkheden voor kinderfeestjes voor jongens, op onze prachtige locatie vlakbij Tholen en Bergen op Zoom is namelijk genoeg spanning en sensatie te vinden. Op het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam vindt je een ideale omgeving voor outdoor liefhebbers en voor kinderen die wel van een beetje actie houden. We hebben hier de meest uiteenlopende binnen- en buitenactiviteiten waardoor er voor ieder budget wel iets leuks te vinden is voor een kinderfeest voor jongens.

Losse activiteiten of een arrangement, er is keus voor ieder budget

Bij Outdoor Elements heb je verschillende mogelijkheden om een kinderfeestje voor jongens te vieren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één activiteit of een combinatie maken van meerdere activiteiten. Maar je kunt er ook voor kiezen om deze activiteiten aan te vullen met een van onze horeca-deals of je kiest gelijk voor een speciaal arrangement, bijvoorbeeld een activiteit aangevuld met een snack en frietjes. Of we kunnen in overleg een speciaal arrangement voor een kinderfeestje voor jongen samenstellen. Bij Outdoor Elements hebben we ruim 15 jaar ervaring en onze deskundige begeleiding van buitensport-specialisten zorgen dat het kinderfeestje voor jongens superleuk wordt, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Tenslotte is een bijzonder kinderfeest weer een superleuke herinnering, niet alleen voor het kind en de ouders, maar ook voor ons.

Leuke ideeën voor kinderfeestje jongens

Een idee voor een kinderfeest voor jongens kan bijvoorbeeld een stoere survivalmiddag zijn. Op deze middag gaan de kinderen een kano peddeltocht maken, krijgen ze een shootcourse en mogen ze de stormbaan trotseren en dat allemaal onder deskundige begeleiding. De kinderen zullen na afloop op de weg terug naar huis alles met verhitte rode wangen nog eens enthousiast navertellen. Succes verzekerd bij deze activiteit. Maar ook het kinderpaintball is een bijzondere ervaring tijdens een feestje voor jongens. Spanning en sensatie, maar vooral heel veel lol zijn de kenmerken van deze activiteit voor een jongens kinderfeestje. Ze mogen schieten met speciale guns voor jongeren en natuurlijk is er ook weer deskundige begeleiding. Er wordt gespeeld op twee verschillende leuk ingerichte velden. Voor deze activiteit moeten de kinderen wel 12 jaar zijn. Deze activiteiten zijn slechts een aantal voorbeelden. Heb je zelfs iets anders leuks gezien op onze website, vraag gerust naar de mogelijkheden. En natuurlijk zijn de speciale kinderfeestjes voor jongens niet alleen voor jongens, als er stoere meiden bij zijn, is dat natuurlijk ook helemaal leuk.

Bekijk alle activiteiten voor een kinderfeestje voor jongens