• Kinderfeestje Outdoor Elements

Kinderfeestje Idee

Als je zoon of dochter jarig is, is het iedere keer weer een nieuwe uitdaging om een origineel kinderfeestje te organiseren. Meestal heb je geen zin in de rotzooi thuis en zoek ideeën voor een kinderfeestje buitenshuis, iets wat leuk is en toch een beetje betaalbaar. Bij Outdoor Elements hebben we genoeg ideeën voor leuke kinderfeestjes. Je kunt het kinderfeestje in Zeeland helemaal zelf samenstellen waardoor het geschikt is voor ieder budget. Over de mogelijke activiteiten hoef je jezelf geen zorgen te maken, er is zoveel keus, zowel met indoor als met outdoor mogelijkheden dat je hier het hele jaar door een origineel kinderfeestje kunt geven. Alleen al de locatie is bijzonder. De unieke ligging op de Oesterdam vlakbij Bergen op Zoom en Tholen is omringd door water. Dit geeft niet alleen veel mogelijkheden, maar laat ook een positieve indruk achter.

Betaalbare kinderfeestjes

Een kinderfeestje vieren moet natuurlijk wel passen bij het beschikbare budget. Gelukkig hebben we bij Outdoor Elements een ruime keuze aan activiteiten waardoor je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. Kies je voor één activiteit of voor meerdere, wil je het combineren met één van onze horeca deals? Bijvoorbeeld door snacks of friet aan te bieden? Leuke kinderfeestjes zijn meestal de feestjes waarbij er veel gelachen kan worden of als er een spannend spelelement is. Deze ingrediënten kom je genoeg tegen bij onze activiteiten. Maar het is ook mogelijk om voor een uitdagende activiteit te kiezen. Er is in ieder geval keus genoeg en als je er niet uit komt, kunnen wij je misschien helpen door een pakket samen te stellen. We hebben bij Outdoor Elements meer dan 15 jaar ervaring en hebben ook genoeg leuke kinderfeestje ideeën. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, onze deskundige medewerkers zijn allemaal buitensport-specialisten.

Leuke ideeën kinderfeestje

Een leuk idee voor een kinderfeestje is bijvoorbeeld kinderpaintball. Dit is geschikt voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Met de speciale kinder-guns kan er gestreden worden voor de overwinning op de leuke paintball velden. Met deze stoere activiteit maak je vast heel veel kinderen blij. Ook onze survivalmiddag is speciaal voor de stoere outdoor-tijgers. Onder begeleiding van een deskundige leiding hebben de kinderen een spannende, actieve en leerzame middag. Ze krijgen een combinatie van verschillende activiteiten, namelijk de peddeltocht, de shootcourse en de uitdagende stormbaan. Kies je liever voor een iets rustigere activiteit? Dan is met zijn allen waterfietsen zeker ook leuk, natuurlijk moet het wel een beetje lekker weer zijn voor deze activiteit. Bij stortregen zit niemand graag op de waterfiets. Maar dan blijven er altijd nog genoeg andere kinderfeestje ideeën over om daarvoor te kiezen. Een kinderfeestje bij Outdoor Elements is altijd een groot succes en als je zelf nog een leuk idee voor een kinderfeestje hebt gezien, we bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden