• Kinderfeestje Outdoor Elements

Kinderfeestje actief

Kinderen kunnen soms enorme druktemakers zijn, zeker ook op kinderfeestje. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar het is wel prettig als de kinderen tijdens een feestje een beetje hun energie kwijt kunnen en niet alleen maar door het huis heen lopen te rennen. Een actief kinderfeestje is dan ook een ideale oplossing en met de juiste kinderfeest activiteiten, heeft iedereen een super feest. Outdoor Elements ligt op een unieke locatie op het terrein van Waterrijk Oesterdam, vlakbij Tholen en Bergen op Zoom. Door onze centrale ligging is Outdoor Elements geschikt voor kinderfeestjes in een grote regio, we zijn goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn genoeg activiteiten voor een kinderfeestje voor ieder budget en je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een arrangement of zelf een actief kinderfeestje samen te stellen.

Zelf het kinderfeestje samenstellen

Bij Outdoor Elements hebben we ook speciale arrangementen voor een kinderfeest outdoor. Bijvoorbeeld aangevuld met snacks en friet. Je kunt ook alleen één kinderfeest outdoor activiteit kiezen of een combinatie maken van meerdere activiteiten. Outdoor Elements heeft genoeg leuke ideeën voor een kinderfeestje en ook als je zelf een idee hebt, kijken we graag naar de mogelijkheden hiervoor. Met onze ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van outdoor activiteiten staat de veiligheid in ieder geval altijd voorop. Met elkaar proberen we van ieder kinderfeestje een onvergetelijke ervaring te maken.

Vele mogelijkheden voor een actief kinderfeestje

Een van onze leuke activiteiten voor een kinderfeestje is het survival kinderfeestje. Dit is een stoere activiteit voor de echte outdoor tijgers. Het survival kinderfeestje biedt de kinderen een leuke en actieve, maar ook een leerzame middag. Het bestaat uit een drietal activiteiten, namelijk een kano peddeltocht, de shootcourse en de stormbaan, natuurlijk allemaal onder deskundige begeleiding. Juist de combinatie van deze activiteiten zorgt dat het survival kinderfeestje bij ieder kind in de smaak valt. Dan is er nog de sensationele activiteit kinderpaintball. De kinderen kunnen hier op een speelse wijze de uitdaging aangaan met vriendjes of vriendinnetjes. Het zorgt voor spannende momenten, maar ook ontzettend veel plezier. Ze gebruiken speciale guns voor jongeren en tijdens de vier games kunnen ze strijden voor de overwinning. Er wordt gespeeld op twee leuke paintballvelden onder begeleiding van een ervaren instructeur. Ook dit is een echte stoere activiteit voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar. Zoek je iets met minder spektakel, maar wel met veel plezier? Dan is ook het waterfietsen een leuke optie. We hebben zelfs hele grote waterfiets voor meerdere personen waardoor het waterfietsen extra leuk wordt.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken