Kinderfeestje

Stoere activiteiten en een onvergetelijk kinderfeest

Kinderfeestjes, voor de ene ouder is het geen enkel probleem om een compleet draaiboek samen te stellen en de andere ouder zit ieder jaar weer met zijn handen in het haar. Welke leuke activiteit kunnen we dit jaar weer verzinnen? Bij Outdoor Elements heb je de mogelijkheid om je eigen kinderfeestje samen te stellen, eventueel aangevuld met horeca arrangementen. Met deze optie ben je in één keer van alle problemen af. Geen rotzooi thuis en onder deskundige begeleiding kunnen de kinderen diverse outdoor- of indooractiviteiten ondernemen. Aan het eind van de dag hebben de kinderen een geweldige ervaring gehad en de jarige een ontzettend leuk kinderfeest.

Complete kinderfeestjes op één locatie

Een kinderfeestje in Zeeland bij Outdoor Elements kan op verschillende manieren samengesteld worden. Of je kiest alleen voor één sportieve activiteit als kinderpartijtje of je maakt een combinatie van meerdere activiteiten. Staat de mogelijkheid die je in gedachten hebt voor het kinderfeestje er niet tussen, misschien kunnen we toch iets samenstellen wat volledig aan de wensen voldoet. Misschien wil je dat er tijdens of na de activiteit iets gegeten of gedronken wordt, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor hoef je tijdens het kinderpartijtje niet te veranderen van locatie, alles kan bij ons op het terrein. Onze kinderfeesten zijn niet zomaar feestjes, het zijn feestjes voor stoere jongens en meisjes. Natuurlijk worden de activiteiten aangepast aan de leeftijd van de groep, zodat iedereen er veel plezier aan beleeft.

Outdoor tijgers en stoere krijgers

Bij Outdoor Elements kun je bijvoorbeeld kiezen voor kinderpaintball, we hebben speciale guns voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Het is een leuke activiteit voor kinderfeestjes die onder begeleiding van ervaren instructeurs worden gespeeld op onze paintball velden. Ook de stoere survivalmiddag is een echte topper. De kinderen worden omgetoverd tot echte outdoor tijgers en zullen vol enthousiasme de opdrachten aangaan. De peddeltocht, een shootcourse en de stormbaan zijn de drie onderdelen die de middag onvergetelijk maken. Beide activiteiten zijn voor één dagdeel en vragen om een minimaal aantal van acht kinderen. Je kunt zelf kiezen welk arrangement je neemt, met of zonder hapje en drankje. Bij Outdoor Elements heb je tal van verschillende activiteiten, misschien combineer je het liever met een andere activiteit of misschien wil je de ouders die de kinderen van het kinderfeestje komen halen ontvangen met een kopje koffie. Het kan allemaal, onze vriendelijke medewerkers bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken