Een uitje met jouw bedrijf in Zeeland

Wil je een uitje plannen met jouw bedrijf? Outdoor Elements biedt je talloze mogelijkheden aan activiteiten met eventueel de mogelijkheid om met jouw bedrijf te blijven overnachten in één van onze villa’s. Outdoor Elements biedt diverse activiteiten en arrangementen die uitermate geschikt zijn als bedrijfsuitje in zeeland. Reserveer eenvoudig en snel één van onze activiteiten of arrangementen online via onze website. De activiteiten zijn eventueel te combineren met verschillende horeca arrangementen of vergadermomenten.

Outdoor Elements bevindt zich op het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam. Dit terrein ligt midden in de Oesterdam op de Speelmansplaten en levert dus een uniek plaatje op. Met meer dan 10 jaar ervaring, onze diversiteit aan activiteiten voor ieder budget én de unieke locatie is Outdoor Elements ideaal als locatie voor een bedrijfsuitje in Zeeland!

Ons team bestaat uit enthousiaste instructeurs en medewerkers die met jarenlange ervaring en veel enthousiasme bedrijfsuitjes begeleiden. Al onze medewerkers hebben affiniteit met sport/bewegen of een leisure achtergrond. Outdoor Elements ligt midden op de Oesterdam en is omgeven door water.


Stel jouw eigen arrangement samen

Wil je liever eerst de mogelijkheden met ons doornemen of een op maat gemaakt arrangement voor jouw bedrijf samenstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak zodat we onder het genot van een kopje koffie jouw wensen kunnen doornemen.