Bedrijfsuitje Zeeland

Een bedrijfsuitje kan meerdere doelen hebben. Eén van de belangrijkste doelen is meestal om de medewerkers van het bedrijf een plezierige dag te bieden en even de dagelijkse routine van het werk te doorbreken. Men leert elkaar op een andere manier kennen, even geen stress van de werkvloer. Dit geeft nieuwe positieve energie. Eigenlijk is dit ook een soort van teambuilding. Maar een uitje kan ook georganiseerd worden om bewust de teamspirit op te vijzelen of om te brainstormen over een betere samenwerking of over een positiever resultaat. Bij Outdoor Elements kun je eigenlijk alle kanten op. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje puur voor het vermaak of als er andere doelen zijn, op onze unieke locatie hebben we tal van mogelijkheden voor ieder personeelsuitje of bedrijfsactiviteit.

Een bedrijfsuitje in Zeeland op maat

Bedrijfsuitjes in Zeeland op een unieke locatie en vlakbij Bergen op Zoom, dat geeft mogelijkheden voor bedrijven uit de omliggende regio’s. Maar ook als je van verder komt, is Outdoor Elements een geschikt optie. Er zijn namelijk ook mogelijkheden voor vervoer of voor een overnachting. Outdoor Elements bevindt zich op het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam, een unieke locatie omringd door water wat al gelijk een positieve sfeer brengt. Juist deze ligging zorgt ook voor de talloze mogelijkheden voor activiteiten zowel op het land als op het water. Bij Outdoor Elements heeft men de mogelijkheid om verschillende activiteiten met elkaar te combineren, bijvoorbeeld met een vergadering, een break-out sessie, een BBQ of een overnachting in één van de villa’s. Voor ieder budget zijn er activiteiten en men kan naar hartenlust bepaalde activiteiten met elkaar combineren of kiezen voor één enkele activiteit. Het is ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen, wij helpen hier graag bij. Outdoor Elements heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van outdoor activiteiten en de organisatie voor verschillende groepen en deze kennis gebruiken we graag om je bij te staan bij de organisatie voor een bedrijfsuitje in Zeeland. We hebben namelijk hetzelfde doel: een positief eindresultaat en een onvergetelijke herinnering.

Meer dan 50 activiteiten voor bedrijfsuitjes in Zeeland

Een bedrijfsuitje in Zeeland is natuurlijk een echt Zeeuws uitje als je kiest voor de activiteit RIB culinair. Met een spectaculaire tocht over het water en een proeverij op de Oesterij maak je kennis met de trots van Zeeland en misschien spot je ook nog wel een zeehond. Een andere leuke activiteit op het water is de Team SUP Experience. Het samenwerken op één board waarbij het ontzettend lastig is om je balans te behouden zorgt voor de nodige hilariteit. Samenwerking en uitdaging zijn natuurlijk kenwoorden op de stormbaan en ook bij de Mini Zeskamp. Leuke activiteiten die de teamgeest bevorderen, actie en sensatie geven tijdens het overwinnen van uitdagingen, maar vooral de saamhorigheid en de lachspieren stimuleren. Maar er zijn nog veel meer uiteenlopende activiteiten die leuk zijn voor bedrijfsuitjes in Zeeland. Met meer dan 50 verschillende activiteiten, zowel indoor als outdoor kun je op ons fraaie grote terrein daadwerkelijk alle kanten op. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een deskundige en veilige begeleiding.

Bekijk alle activiteiten