Bedrijfsuitjes Brabant

Een bedrijfsuitje is altijd goed voor de teamspirit en helemaal als het ook nog eens een ontzettend leuk en uitdagend bedrijfsuitje is op een prachtige locatie. Op het uitgestrekte terrein van Waterrijk Oesterdam bevindt zich het veelzijdige Outdoor Elements, omringd door water en vlakbij Bergen op Zoom. Een ideale locatie voor een bedrijfsuitje in Noord Brabant en met talrijke mogelijkheden voor teambuilding of andere activiteiten voor het bedrijf. Outdoor Elements heeft namelijk voor ieder budget passende activiteiten en faciliteiten en er kan ook een arrangement op maat worden samengesteld. De waterrijke omgeving en de terreinen van Outdoor Elements zijn een perfecte plekken om te genieten van alle uitdagingen die deze schitterende omgeving biedt.

Talrijke mogelijkheden op een unieke locatie

De vele mogelijkheden van Outdoor Elements maken de locatie niet alleen geschikt voor een bedrijfsuitje voor Noord Brabant. Ook voor bedrijven in andere provincies van het land of voor bedrijven uit België zijn er faciliteiten die deze locatie zo geschikt maken. Zo kunnen de sportieve activiteiten bijvoorbeeld gecombineerd worden met een vergadering, een brainstormsessie, een BBQ of zelfs met een overnachting in een van de villa’s. Met meer dan 10 jaar ervaring en onze deskundige en enthousiaste instructeurs kunnen wij een perfect bedrijfsuitje voor Brabant of voor bedrijven van andere locaties samenstellen. Op onze unieke locatie in Zeeland, maar wel vlak bij Brabant hebben wij namelijk zoveel activiteiten en faciliteiten, dat er voor iedere groep én ieder budget wel een passend uitje te vinden is.

Een bedrijfsuitje bij Brabant met spanning, sensatie en vooral veel humor

Outdoor Elements ligt midden op de Oesterdam en is omgeven door water, hierdoor bestaat de mogelijkheid om voor spectaculaire activiteiten te kiezen met een hoge fun factor op of bij het water. De Team-SUP-activiteit is hier een goed voorbeeld van. SUPpen oftewel stand-up paddling is de nieuwste trend die is overgewaaid uit Hawaii en waarbij men op de grote surfplank met een peddle vooruit moet zien te komen. Uniek voor het bedrijfsuitje bij Brabant is dat deze activiteit wordt aangeboden in teamverband. Samenwerken wordt hier ingezet met vaak een hilarisch gevolg. Ook het vatenparcours is een bijzondere uitdaging als het gaat om de samenwerking. Goed samenwerken is namelijk de enige manier om de overkant te halen. Goed met elkaar coördineren en communiceren is natuurlijk een vereiste en de leuke wedstrijdelementen zorgen voor de hilariteit tijdens de uitdaging. De stormbaan biedt nog veel meer opdrachten om de teamspirit op te vijzelen. Goed samenwerken is belangrijk, maar de tegenstander dwarsbomen is natuurlijk nog veel leuker. De uiteenlopende activiteiten zorgen voor een afwisselende ervaring met heel veel sensatie, actie en vooral ook humor. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn om een onvergetelijk bedrijfsuitje samen te stellen.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden