Bedrijfsuitje

Uniek bedrijfsuitje op maat bij Outdoor Elements

Op zoek naar een leuk uitje met het bedrijf in Zeeland? Bij Outdoor Elements zijn daarvoor mogelijkheden genoeg. Niet alleen organiseren wij op het terrein van Waterrijk Oesterdam de leukste activiteiten voor jong en oud, ook kun je bij ons arrangementen laten samenstellen voor originele bedrijfsuitjes op maat. Combineer de activiteiten bijvoorbeeld met een vergadering, kies uit de verschillende horeca arrangementen of blijf zelfs een nachtje slapen in een van onze villa’s. Zo vind je altijd een leuk bedrijfsuitje dat aansluit bij je wensen en past binnen je budget, van een korte, maar krachtige teambuilding tot een gezellig weekend weg met alles erop en eraan.

Uitdagende activiteiten op een unieke locatie in Zeeland

Je vindt ons op de Speelmansplaten, midden in de Oesterdam. Deze unieke locatie is omgeven door water, wat een mooi plaatje oplevert en waar wij bij veel activiteiten goed gebruik van maken. Outdoor Elements ligt vlakbij Tholen en Bergen op Zoom en is goed en relatief snel te bereiken vanuit steden zoals Goes, Vlissingen, Breda, Rotterdam en Antwerpen. We beloven je dat onze bedrijfsuitjes het ritje naar ons toe echt waard zijn. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we precies waar onze klanten blij van worden en hoe we de activiteiten uitdagend en plezierig houden voor iedereen.

Diverse uitdagende activiteiten voor leuke bedrijfsuitjes

Ons aanbod activiteiten is bijzonder groot en divers, waardoor er altijd een origineel bedrijfsuitje te vinden is dat past bij jullie groep. Veel activiteiten hebben een competitief element, waardoor er goed moet worden samengewerkt om het andere team sneller of slimmer af te zijn. Denk aan paintballen, vlotten bouwen, de stormbaan of escape room. Een andere favoriet is de RIB Experience, waarbij je met een flinke snelheid over het water gaat. Onvergetelijk! Maar ook buggy rijden of een ontspannende kanotocht behoren tot de mogelijkheden. Door activiteiten te combineren maak je er een dagvullend programma van dat verder kan worden ingevuld met onze horecadeals. Begin de dag bijvoorbeeld goed met koffie en iets lekkers en sluit deze af met een heerlijke barbecue. Liever een lunchbuffet of licht tussendoortje? Het kan allemaal. Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en samen het ideale bedrijfsuitje samen te stellen.

Bekijk alle activiteiten