TeamBattle

Samenwerking strijd en strategie, perfect voor een actief uitje!

Dit is een echte aanrader als je de strijd wilt aangaan met jouw collega's/vrienden. Om als winnaar te eindigen zal er goed moeten worden samengewerkt. Gedurende 4 echte outdoor opdrachten zul je proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen om een extra voordeel te ontvangen voor tijdens de knallende finale. De eerste drie opdrachten zijn de Funrace, Vatenparcours en the Gladiator. De knallende finale is de Stormbaan. Ervaar de grootste outdoor battle van Zeeland!

Dagdeel: 
Eén dagdeel

Inclusief:

  • 4 super leuke activiteiten
  • Programma duurt 3 uur
€ 39,50
Familiedag
5
Gister onze jaarlijkse familiedag hier gehouden. We hadden gekozen voor de FUNrace en vatenparcours. Intensief, maar wat was het leuk! Als afsluiting nog een heerlijke bbq en laten we zeker de mooie locatie niet vergeten. Het was een topdag!
Grappig!
4
Wij als collega's waren op zoek naar een teambuilding activiteit, maar ook iets actiefs. Dit arrangement was perfect voor ons. Ontzettend gelachen, maar iedereen was ook super fanatiek.
Super geregeld
4
De dag was super georganiseerd. We kregen een begeleider voor onze activiteit en alles werd goed uitgelegd. Na de activiteit nog een borrel arrangement genomen in het restaurant. Leuke activiteit en een super dag!
Leuke dag
5
Met een groep van 8 personen hebben wij deze activiteit gedaan. Het is leuk dat je verschillende spellen doet, maar wij vonden de stormbaan echt een succes!
Aantal beoordelingen: 
23
Gemiddelde van: 
7,7

Horeca Deals

Maak je dag compleet met één of meerdere van onze horeca deals. Speciale wensen? Laat het ons direct weten: