Go Extreme

Go Extreme tijdens dit spectaculaire uitje!

Outdoor Elements heeft de meeste spectaculaire activiteiten in 1 arrangement gestopt. Go Extreme is een uitbreiding op het Go Active arrangement: naast het buggy rijden en paintballen ga je het water op en beleef je een wilde rit tijdens de RIB Experience. Over dit uitje zal nog lang worden gepraat.

Dagdeel: 
Twee dagdelen

Inclusief:

  • Paintball, Buggy Rijden en RIB varen
  • Duurt ongeveer 4,5 uur
  • Adrenaline
€ 99,50
Meeting in de ochtend en 's middags met al het personeel super leuke activiteiten gedaan
5
In 1 van de grote loodsen, midden tussen een aantal opgeslagen snelle boten, was een perfecte setting gemaakt voor de presentaties. Tijdens de breaks was er meer dan voldoende personeel om alles vlot te laten verlopen. Eten en drinken was goed geregeld. En om de warmte de baas te blijven 's middags allemaal een ijsje. De BBQ waarmee de dag werd afgesloten was heel goed verzorgd. Kortom top locatie, top activiteiten en top service. Jaco en team super bedankt.
Adrenaline kick
5
Voor mensen die geen angst kennen is dit arrangement goed geschikt. Van de blauwe plekken van de paintball, naar racen in een buggy en uitwaaien op de rib boot. Super gaaf.
Alles in 1
4
Als voetbalteam hebben wij dit uitje gedaan. We wilden graag paintballen, maar toen zagen we dit met meer extreme activiteiten. We hebben het super naar ons zin gehad en hard gelachen.
Wat een snelheden!
5
We hadden veel geluk met het weer, want het was droog en de zon scheen. Vooral de rib boot was spectaculair, omdat je met hoge snelheden over het water gaat. We hebben allen stuk voor stuk genoten!
Perfect !
5
Van de week ben ik mee geweest met een vrijgezellen feestje, we zijn wezen paintballen en toen buggyrijden, tenslotte gingen we nog Rib varen wat een geweldige activiteiten, ook heb ik van de instructeur vernomen dat hier ook Waterfietsen worden verhuurd en kano's, ik kom zeker nog een keer terug met mooi weer ! Bedankt Outdoor Elements !
Aantal beoordelingen: 
62
Gemiddelde van: 
8,8

Horeca Deals

Maak je dag compleet met één of meerdere van onze horeca deals. Speciale wensen? Laat het ons direct weten: