Expeditie Robinson

Welk team verzamelt gedurende 3 uur de meeste munten tijdens de Expeditie Robinson Challenge!

Net als op tv worden er teams gemaakt die afhankelijk zijn van het team en individuele prestaties. Naast de uithoudingsproef, stormbaan, wie hangt het langst en verschillende breinbrekers gaat het om het eindresultaat. Welk team weet goed samen te werken tijdens creatieve opdrachten en de tegenstander te dwarsbomen. Tijdens de eilandraad wordt bekend gemaakt wie er geblokkeerd wordt tijdens de verschillende opdrachten. 
Dit geweldige arrangement is perfect voor ieder uitje.

Dagdeel: 
Eén dagdeel

Inclusief:

  • Programma duurt 3 uur
  • Veel uiteenlopende activiteiten
  • Instructeur
€ 39,50
Middag expeditie - Meneer de Groot
5
Super gave middag gehad bij Outdoor Elements. We hebben met een groep het spel Expeditie Robinson gespeeld. Hetzelfde idee als op tv! Leuke spellen en een goede instructeur.
Teamuitje - Meneer Boer
4
Samen met bijna alle collega's hebben wij deze activiteit gedaan. Het is mooi opgezet. Afsluitend nog gebarbecued met z'n alle. Top dag!
Super personeel - Meneer Brouwer
4
Bij aankomst een warm welkom en goede uitleg gekregen. Ook tijdens de activiteit was er een goede begeleiding van Gitte. Top dag!
Middag plezier - Meneer Willems
4
Met een groep vrienden hebben we dit arrangement gedaan. Het was super leuk dat je verschillende activiteiten op een dag hebt en dat in combinatie met het spel element. Echt veel plezier gehad.
Aantal beoordelingen: 
56
Gemiddelde van: 
8,5

Horeca Deals

Maak je dag compleet met één of meerdere van onze horeca deals. Speciale wensen? Laat het ons direct weten: