RIB Experience

RIB Experience - Spectaculaire rit met 300 PK

Onze RIB experience is een activiteit om nooit meer te vergeten. Stap samen met je vrienden/collega's in onze rib met 300 pk en ervaar de extreme krachten. Bij aankomst krijg je u een kapitein toegewezen die je alle veiligheidsinstructies geeft. Waterrijk Oesterdam streeft naar optimale veiligheid en zorgt daarom ook voor alle benodigdheden. Na het tekenen van de eigenrisico formulieren neemt de ervaren schipper je mee. Ons snelvaargebied ligt op onze eigen locatie, ideaal omdat je zo geen lange in- en uitvaart heeft. Je vaart daarom ook bijna de volledige tijd. Je geniet zo optimaal van de RIB Experience.

Inclusief:

  • Aanwezigheid van professionele materialen
  • Zwemvest, helm en ervaren kapitein
  • Hoge fun factor
€ 35,50
Luxe, rust en heel veel te doen
5
Met een paar vrienden een paar nachten in "Waterrijk Oesterdam" geweest. Wat een fantastische plek om te zijn. Vriendelijke mensen die altijd tijd voor je vrij maken - alle outdoor activiteiten die je kan wensen met als kers op de taart - varen in een "rubberboot" met 300 PK - wat een ervaring!! De eigenaar heeft zijn ziel en zaligheid in dit park gelegd en dat merk je aan alles. Ik kom zeker terug met mijn familie om hier een vakantie door te brengen.
Fantastische Rip tocht gehad
5
Mooi toch gedaan met de Rip boot! Mooie omgeving met zeer kundig en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader
Super!
5
Gezellige setting. Leuke ontspannende tunes terwijl je op het terras wacht tot de activiteit aanvangt. Correct service. Super namiddag gehad. Het Rib varen is trouwens een echte aanrader! Merci outdoor elements !
Aantal beoordelingen: 
31
Gemiddelde van: 
8,6

Top arrangementen met deze activiteit

Het Go Active programma is een actieve combinatie...
vanaf € 75,00 p.p.
Het Go Active programma is een actieve combinatie...
vanaf € 62,50 p.p.