Paintball

Paintball - Leukste paintball locatie van Zeeland

Paintball is een strategisch en spannend teamspel waarbij de adrenaline door je aderen giert. Dit actiespel wordt gespeeld met twee teams. Gedurende de speeltijd krijgen de teams verschillende opdrachten om uit te voeren.

Klik hier voor de prijslijst van deze activiteit. 

Inclusief:

  • 100 paintballs
  • Paintball gun
  • Masker
  • Overall
€ 26,75
Paintballen als werk-uitje + BBQ
5
positieve reacties op gekregen van al mijn collega's. Outdoor Elements heeft verstand van zaken, is zeer positief en enthousiast ingesteld en regelen precies wat je wilt hebben. De locatie is ideaal, ik ben bij voorgaande paintball locaties geweest welke 'te groot' waren, deze was kleiner maar veel overzichtelijker. Zo ben je niet 5/10 minuten aan het zoeken voor je iemand tegen komt en speelt teamverband een grotere rol wat heel fijn is voor teambuilding. - Samen met mijn collega nog in een Superman en Konijnenpak wezen paintballen, dit zal denk ik nog jaren besproken worden haha... - Wat betreft de BBQ, mijn petje af! Ik was vergeten dat 2 van mijn collega's vegetariërs zijn (stom van mij..) en ik belde enkele dagen van te voren op om te vragen of er nog wat te regelen viel. Dat gingen zij in orde maken en na het paintballen stond alles perfect klaar, ontzettend goed vlees / vis / vegetarisch / salades.. Wij hebben genoten! Tot nu toe - ons beste uitje. Bedankt voor alles Jaco!
Vrijgezellenfeest 17 maart
5
Afgelopen 17 maart hier een activiteit gedaan in het kader van het vrijgezellenfeestje van mijn broertje. Super fijn contact op voorhand om het een en ander te regelen. Hartelijke ontvangst met duidelijke instructie. Leuke baan die voor 12 man groot genoeg was. Aansluitend een borrel met de nodige pilsjes en een bittergarnituur. Leuke setting, vriendelijk personeel, een echte aanrader!
Geweldig uitje!
5
Je weet dat er niks kan gebeuren maar de adrenaline giert door je lijf als je aan het paintballen bent. Er word duidelijk verteld wat d regels zijn en daarna kun je los. Gaan hier zeker terugkomen, ook omdat er nog veel andere dingen te doen zijn!
Vrijgezellenfeest
5
Vandaag met een groep vrijgezelle mannen naar de speelmansplaten geweest om een dagje te gaan paintballen. Na een duidelijke uitleg van de instructeur konden we het vernieuwde speelveld op. De vrijgezel werd in een speciaal konijnenpak gehesen. Leuke uitdagende baan! Na afloop nog een lekker biertje en onze dag was compleet. Al met al een leuke en mooie dag!
Vrijgezellenfeest
5
Paintball, bootje varen,...in een mooie omgeving met een super relaxte sfeer en leuke mensen die meedenken om er een leuke dag van te maken. Correcte prijs en kickass playlist op het terras.
Aantal beoordelingen: 
88
Gemiddelde van: 
8,3

Top arrangementen met deze activiteit

Een vrijgezellenuitje waarbij de vrijgezel flink...
vanaf € 59,50 p.p.
Go Extreme tijdens dit spectaculaire uitje!...
vanaf € 99,50 p.p.
Het Go Active programma is een actieve combinatie...
vanaf € 62,50 p.p.
Outdoor deal! Boek nu en de vrijgezel mag gratis...
vanaf € 66,50 p.p.